Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.
Ďalšie informácie o našich súboroch cookie a ich využívaní.
Ok
ZVÁRAČKY od nás pre Vás


...kvalintý e-shop so zváracou technikou.
SlovenskýEnglishRSS
   Prihlásenie   Produkty   Dokumenty   Váš profil   Košík   Kontakt   Hlavná   Pomoc 
http://www.dpd.com/sk/(portal)/sk
Kategórie Výrobcovia
kat * * * VÝPREDAJ * * *
katNABÍJAČKY, BOOSTRE
katTESTERY BATÉRIÍ
katZVÁRAČKY MMA
katZVÁRAČKY TIG
katZVÁRAČKY MIG/MAG
katMULTIFUNKČNÉ ZARIAD.
katPLAZMOVÉ REZAČKY
katPRÍDAVNÉ MATERIÁLY
katNAVÁRANIE SVORNÍKOV
katHORÁKY A ND
katAUTOGÉN GCE
katPRÍSLUŠENSTVO
katBRUSIVO
katNÁRADIE
katOCHRANNÉ POMÔCKY
katODSÁVACIE JEDNOTKY
katZVÁRAČSKÁ CHÉMIA
katELEKTROCENTRÁLY
katMENIČE NAPÄTIA
Výrobcovia
Overenie objednávky

*Číslo objednávky:

*E-mailová adresa:
*údaje musia byť vyplnené pre úspešne overenie.
Akciové produkty

Zvárací invertor GAMA 166 s káblami Omic

Zvárací invertor GAMA 166 s káblami Omicron GAMA 166 jeprofesionáln y zvárací invert...

214.00 EUR  s DPH
198.00 EUR s DPH

Zvárací invertor TIG 200M Pulz RILON

Zvárací invertor TIG 200M Pulz RILON Invertor TIG 200M Pulz RILON je zvárací ...

894.00 EUR  s DPH
564.00 EUR s DPH

Zvárací invertor TIG 160 RILON

Zvárací invertor TIG 160 RILON Zvárací invertor TIG 160 Rilon je vhodný...

418.80 EUR  s DPH
398.40 EUR s DPH

Zobraziť všetky akcie >>
Podporované platby
Predaj na splátky prostredníctvom Home Credit
QUATRO
Doprava tovaru
Doprava prostredníctvom kuriéra DPD
Doprava prostredníctvom pošty
Aktualizácia
Posledná aktualizácia 23.05.2017.
*
*
http://www.rilon.eu
*

Ochrana osobných údajov

 

Informácie a poučenie o právach v zmysle § 15 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov.

V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a v súlade so zákonom č. 22/2004 o elektronickom obchode ste povinný poskytnúť svoje osobné údaje v rozsahu:

  • uvedenom v registračnom formulári,
  • uvedenom v objednávkovom formulári
  • uvedenom v reklamačnom formulári na webovom sídle internetového obchodu na adrese http://www.vasobchod.sk.

 

 V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov je spoločnosť, Vaša firma, s.r.o.  IČO:123456789 oprávnená spracúvať vložené osobné údaje uvedené v registračnom formulári, objednávkovom formulári, reklamačnom formulári ako aj údaje o nákupoch registrovaných užívateľov počas celého obdobia registrácie v internetovom obchode na účely:

  • registrácie užívateľov
  • vedenia databázy registrovaných užívateľov,
  • spracovania objednávok,
  • informovania užívateľov o stave objednávok,
  • vedenia účtovných a iných dokladov spojených s vybavením objednávky a fakturácie.

V prípade, ak budete mať záujem o zrušenie registrácie, stačí ak svoje rozhodnutie písomne oznámite emailom na email@test.sk.

 

Vyhradzujeme si právo ukončiť registráciu v internetovom obchode, ak nebola za posledných 12 mesiacov zrealizovaná žiadna objednávka z vašej strany.

 

Po zrušení registrácie a po ukončení účelu spracovania údajov budú vaše osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Účtovné a iné doklady spojené s vybavením objednávky obsahujúce osobné údaje podľa registratúrneho poriadku a registratúrneho plánu sme povinní uchovávať po dobu 10 rokov od vybavenia objednávky. Po tejto lehote budú osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Poskytnuté osobné údaje musia byť pravdivé a aktuálne.

 

Beriete na vedomie, že osobné údaje, ktoré ste nám poskytli budú poskytované sprostredkovateľom, ktorí s nami zmluvne spolupracujú za účelom dopravy objednaného tovaru, zaúčtovania účtovných dokladov, údržby a správy internetovej aplikácie a podobne. Jedná sa teda o prepravné a zasielateľské spoločnosti, IT správcovia databáz, účtovníci a podobne.

 

Beriete na vedomie, že Vaše práva pri spracúvaní osobných údajov ako dotknutej osoby upravuje § 28 a nasl. zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov. Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti vyžadovať informácie, odpis a opravu jej osobných údajov.

 

Zoznam aktuálnych subjektov, ktorým budú Vaše osobné údaje poskytnuté:

Uveďte firmy, ktorým sprístupňujete osobné údaje (Slovenská pošta, UPS...).

http://www.rilon.eu
http://calc.quatro.sk
http://www.quatro.sk/novinky/260
*
Nákupný košík
Nákupný košík

Váš nákupný košík neobsahuje žiadny produkt.
Reklama
Najsledovanejšie

Zvárací invertor COLT 150G v kufríku CEM

Zvárací invertor COLT 150G v kufríku CEMONT

358.80 EUR  s DPH
238.80 EUR s DPH

Zvárací invertor TT142 TARA s nabíjačkou

Zvárací invertor TT142 TARA s nabíjačkou

408.00 EUR  s DPH
276.00 EUR s DPH

Zvárací invertor ARC 160 Mini RILON

Zvárací invertor ARC 160 Mini RILON

240.00 EUR  s DPH
179.00 EUR s DPH
Kontaktný formulár

*Meno:

*E-mail:

Váš telefón:

*Vaša správa/otázka:
*Kontrolný kód:
 
7298

Opíšte kód z políčka, slúži ako ochrana proti SPAM.
*údaje musia byť vyplnené
Kontaktné údaje

Tešíme sa na spoluprácu s Vami.

WELD TRADE s.r.o.
Výstavby 9
040 11 Košice
Volajte:
KOŠICE
tel0903932683
Píšte:
KOŠICE
einfo@martinexsk.sk
O NÁS
UŽITOČNÉ INFORMÁCIE
Rýchlo hore
PODPOROVANÉ PLATBY
Platba na splátky prostredníctvom Home Credit
QUATRO
© WELD TRADE s.r.o. 2016, 40